logo itp tvind

Garden Farming

Formålet med vores økologiske grønsagshave - garden farming er, at eleverne lærer at forstå nødvendigheden af en bæredygtig udvikling.

Vi kæder i dette projekt praksis og teori sammen. Eleverne får jord på hænderne og er ude i marken. De kommer til at se resultater - gode og sunde produkter uden sprøjtemidler og kunstgødning. Vi dyrker gulerødder, kartofler, løg, salat, selleri, porrer, rødbeder, ærter, jordbær, tomater, grønkål, asparges og meget mere. Vi dyrker mange slags bær og frugter: jordbær, hindbær, solbær, blåbær, vindruer, æbler…Vi lærer om planter, dyrkning, varme, vanding, gødning opbevaring. Vi lærer også at passe dyrene – hest, æsler og hønsegård.

Gennem vores garden farming projekt bliver der snakket om, hvordan vores fællesskab med brug af mange kræfter kan skabe nogle gode resultater. Eleverne vil derigennem også kunne opdage, at de bliver taget alvorligt. Det er også vores forventning, at garden farming projektet sætter gang i en  produktion, som på sigt kan føre til hel eller delvis selvforsyning for stedet.

Print


Skorkærvej 8 • DK 6990 Ulfborg • 23 64 87 81 Skorkærvej 8 • DK 6990 Ulfborg
23 64 87 81


      Find os på Facebook TVBotilbuddetDNS tvindfilm