logo itp tvind

De fysiske rammer

På ITP er der hyggeligt, rart, og fællesområderne danner en god ramme omkring de fælles aktiviteter.

Elevernes værelser er færdig indrettede, når de flytter ind. Vi tager hensyn til elevers ønsker og behov, og guider dem med at justere indretning, med deres egne eller indkøbte møbler, så værelserne både er personlige, funktionelle og stilfulde.  

Derudover profiterer eleverne af stedets mange muligheder både i form af venlige naboer og i form af sportshal, fitnesscenter, fodboldbaner, naturlejrplads, heste, stor have, park og skov. (Læse mere om faciliteterne på stedet her.)

Vi forsøger – sammen med eleverne, at skabe de bedste rammer i fællesskab, og stedet udvikles hele tiden, i takt med at behov og lyst ændres. Vi har meget plads på Tvind, og det giver mulighed for at skabe rum og et beskyttet miljø, som matcher i forhold til elevernes særlige behov.
Eleverne har stor indflydelse på, hvilke aktiviteter som arrangeres og kan frit benytte faciliteterne.

Vi gør meget ud af, at elevernes fællesarealer og egne lejligheder afspejler et hyggeligt, hygiejnisk og rart hjem, og at der er orden og stil. Eleverne er med til at vedligeholde og rengøre fælles og egne arealer, og danner ejerskab til stedet. Eleverne er som regel meget glade for, at medarbejderne hjælper dem med at rydde op  og rengøre deres værelser, da de lærer: ”at orden på værelset giver orden i hovedet.”

Der arbejdes målrettet på at tilbyde eleverne sund kost med så meget økologi som muligt indenfor budgetrammen. Kokken tilbereder varieret mad, som tilgodeser mange forskellige ønsker, herunder til vegetarer. Når vi laver mad i husene er det efter samme koncept.

 

Print


Skorkærvej 8 • DK 6990 Ulfborg • 23 64 87 81 Skorkærvej 8 • DK 6990 Ulfborg
23 64 87 81


      Find os på Facebook TVBotilbuddetDNS tvindfilm